Decor sala

Decor nunti, botezuri, evenimente festive

Modul in care alegeti sa va decorati salonul de nunta va defineste in totalitate. Culorile, materialele si micile accesorii care impodobesc salonul fac diferenta intre o nunta cu stil si una obisnuita.

Husele si fundele pentru scaune au un rol important in decorarea salonului, fiind un detaliu care da clasa nuntii. In functie de dorinta dumneavoastra, aranjamentul care imbraca scaunele poate fi unul simplu, dar de efect, compus dintr-o husa alba si un mic detaliu in spate sau poate fi unul extravagant, complex, compus din huse si funde colorate, accesorizate cu diverse aranjamente.

Piesa centrala a unui salon de nunti este prezidiul, masa la care vor sta mirii si nasii. De aceea, aranjarea prezidiului necesita atentie si pricepere. Tulul care imbraca masa, diversele decoratiuni specifice nuntii si perdelele de lumini vor starni admiratia fiecarui invitat si vor creea un cadru special. Pentru o nota de rafinament, va sfatuim ca pentru aranjamentele florale sa optati pentru acelasi tip de flori ca cel care se afla pe restul meselor din salon.

Mesele din salon pot fi decorate cu aranjamente florale, boluri cu apa si lumanari, lumanari, suporturi de lumanari, pietre si cristale decorative sau petale naturale, pastrand insa cromatica aleasa de dumneavoastra pentru intregul decor de nunta. Un rol important in aranjarea meselor il au servetele din material textil. Acestea pot avea culori tari, asortandu-se insa cu nuanta aleasa pentru intregul salon de nunta. Ele pot fi aranjate sub diverse forme pentru a da o nota distinctiva decorului. Pentru a da stralucire salonului puteti opta pentru perdele de lumini. Acestea pot avea diferite dimensiuni si forme pentru a se potrivi configuratiei salonului in care are loc nunta. Pentru un plus de farmec, perdelele de lumini pot fi decorate cu flori.

Nici intrarea in salon nu trebuie neglijata. Covorul rosu nu trebuie sa lipseasca de la nicio nunta cu stil, el oferind o nota de eleganta evenimentului. Pentru a va impresiona invitatii, puteti presara pe covor petale de flori si puteti aseza de-a lungul sau lumanari sau stalpisori cu aranjamente florale.