Meniuri

Meniuri

Bucatele care insotesc un eveniment important din viata dumneavoastra desavarsesc si dau savoare momentelor de neuitat.

Restaurantul Noblesse Mamaia va propune o gama variata de meniuri pentru nunti, botezuri, aniversari si petreceri corporate.
Preparatele culinare Noblesse imbina armonios elemente ale bucatariei traditionale romanesti cu savoarea bucatariilor internationale, dand nastere unor meniuri festive rafinate, unice si delicioase.

Meniurile sunt rezultatul muncii si maiestriei unei echipe de profesionisti, condusa de un expert culinar atestat pe plan national si international, cu o experienta de peste 40 de ani in domeniul gastronomic.

Pentru ca fiecare nunta, botez sau aniversare este unica, Noblesse Ballroom Mamaia va ofera posibilitatea sa va personalizati meniul festiv in functie de preferintele dumneavoastra. Astfel, sub indrumarea bucatarului nostru, puteti combina elemente din cele peste 10 variante de meniuri festive, obtinand un meniu care va da nuntii, botezului sau aniversarii dumneavoastra o nota distinctiva.
Detalii despre meniurile de nunta, botez sau aniversare si preturi puteti obtine contactandu-ne. Va vom pune la dispozitie un catalog complet cu fotografii sugestive din structura meniurilor.

Meniuri